Over ZonMw

ZonMw is de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis – om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren.

Lees meer over ZonMw

Uitgelicht

Aanbeveling! Week van de implementatie

logo week van de implementatie

Succesvol veranderingen implementeren: daar draait het om in deze week. Werkt u enthousiast aan veranderingen in de jeugdsector of de publieke gezondheidszorg? Kom in actie en organiseer zelf een activiteit. Laat u inspireren en leer van elkaars verandertrajecten.

Meer weten over implementatie bij ZonMw?

Direct naar de week van de implementatie

Slimme ICT-oplossingen voor ouderen

Afbeelding omslag brochure 'De kweekvijver van AAL'

Maak kennis met slimme ICT-oplossingen die ouderen ondersteunen om zo lang mogelijk actief te zijn, sociaal verbonden te blijven en zelfstandig te wonen. De brochure ‘De Kweekvijver van AAL’ staat vol slimme ICT-oplossingen ontwikkeld met en voor ouderen, inzichten in de meerwaarde ervan voor onze maatschappij en ervaringsverhalen.

Bekijk de brochure

Investeren loont

Investeren in onderzoek en innovatie in de zorg levert een prima rendement op. Tijdens bezuinigingen lijkt het makkelijk om te korten op research and development. Maar op korte termijn wordt het effect voelbaar, omdat we onvoldoende de kwaliteit en doelmatigheid stimuleren. Wie ophoudt met innoveren, snijdt zichzelf in de vingers.

Lees verder
Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website